Klippt vare här – avklippta jeans

En megasortering pågår denna vecka. Jag har (i vanlig ordning) gått och ruvat på det här ett tag, och idag föll andan på! Jag vill alltså rensa rensa rensa i källaren och lägenheten, och släppa in lite ny luft och idéer. Det är väl i och för sig knappast unikt så här på vårkanten, hörde på radion häromdagen att Kupan hade fått in rekordmängder med skänkta kläder.

Hursomhelst, jag provade igenom kläder som jag fiskat upp från källaren – för att kunna bedöma vad som skulle få en second chance i mitt liv. Jeansen på bilden kan väl bäst kategoriseras som fulsnygga. Sitter inte speciellt bra, men gillar ändå tvätten så de får en chans till i min garderob. Men, något måste hända med dem, och vet ni – ibland räcker det med att ta fram saxen och skippa en massa krångel. Jag skulle i och för sig gärna fransa till dem lite nedtill. Hur gör man det? Någon som vet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *